حذف دائمی اکانت اینستاگرام ورژن جدید 2026

روش پاک کردن اکانت اینستاگرام برای همیشه نیازمند چند مرحله مهم است که باید با دقت انجام شود. برای حذف دائمی اکانت اینستاگرام ابتدا باید از طریق مرورگر وب (نه اپلیکیشن موبایل) به سایت اینستاگرام مراجعه کنید و وارد حساب کاربری خود شوید. در ادامه با جزئیات کامل به تشریح مراحل حدف کامل اکانت اینستاگرام می‌پردازیم.

پاک کردن اکانت اینستاگرام برای همیشه در دو مرحله

قبل از هر اقدامی برای حذف اکانت اینستاگرام، توصیه می‌کنیم از تمام اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. این شامل عکس‌ها، ویدیوها، پیام‌های مهم و سایر محتواهایی است که ممکن است در آینده به آنها نیاز داشته باشید. همچنین اطمینان حاصل کنید که این تصمیم شما قطعی است، زیرا پس از گذشت دوره ۳۰ روزه، امکان بازیابی اطلاعات وجود نخواهد داشت. برای تهیه نسخه پشتیبان پیشنهاد می‌کنیم از همان روشی که برای دیدن لیست ریکوئست در اینستاگرام آپدیت جدید استفاده می‌کرده اید برای گرفتن بکاپ اقدام کنید تا به شکل کامل و جامع اطلاعات اکانت خود را در اختیار داشته باشید.

مرحله ۱: ورود به صفحه و لینک دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام

حذف دائم اکانت اینستاگرام

در قدم بدی برای حذف دائمی اکانت اینستاگرام، باید از طریق مرورگر وب به سایت اینستاگرام مراجعه کنید. توجه داشته باشید که این کار از طریق اپلیکیشن موبایل امکان‌پذیر نیست. پس از ورود به سایت، وارد حساب کاربری خود شوید و به صفحه مخصوص حذف اکانت به این آدرس بروید.

مرحله ۲: انتخاب دلیل حذف اکانت و وارد کردن رمز عبور

تکمیل فرآیند حذف اکانت اینستاگرام

در صفحه حذف اکانت، اینستاگرام از شما می‌خواهد دلیل حذف حساب کاربری را انتخاب کنید. گزینه‌های مختلفی مانند “مشکلات حریم خصوصی”، “اکانت دوم دارم” یا سایر دلایل در دسترس است. پس از انتخاب دلیل، باید رمز عبور خود را برای تأیید هویت وارد کنید و در نهایت روی دکمه “حذف دائمی حساب کاربری” کلیک کنید.

به مدت 30 روز صبر کنید

پس از درخواست حذف اکانت، اینستاگرام یک دوره ۳۰ روزه در نظر می‌گیرد. در طول این مدت، پروفایل شما از دید سایر کاربران مخفی می‌شود، اما هنوز امکان بازگشت و لغو درخواست حذف وجود دارد. کافی است در این مدت وارد اکانت خود شوید تا روند حذف متوقف شود.

بعد از گذشت 30 روز اکانت به شکل کامل حذف می‌شود

اگر در طول دوره ۳۰ روزه وارد اکانت خود نشوید، پس از پایان این مدت، تمام اطلاعات شما به طور کامل و دائمی از سرورهای اینستاگرام حذف خواهد شد. این شامل تمام محتوا، پیام‌ها، فالوورها، و تاریخچه فعالیت شما می‌شود. همچنین نام کاربری شما آزاد می‌شود و دیگر کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند.

حذف دائمی اکانت اینستاگرام فرآیندی غیرقابل بازگشت است که به‌معنای حذف کامل تمامی اطلاعات شما از جمله عکس‌ها، ویدیوها، پیام‌ها و دنبال‌کنندگان خواهد بود. برای این کار، باید از طریق مرورگر وارد صفحه حذف اکانت شوید، دلیل حذف را انتخاب کرده و پس از وارد کردن رمز عبور، حذف اکانت خود را تایید کنید. توجه داشته باشید که پس از انجام این مراحل، هیچ راهی برای بازیابی اطلاعات اکانت وجود نخواهد داشت؛ بنابراین، اگر صرفاً قصد غیرفعال کردن موقت حساب را دارید، روش غیر فعال سازی موقت را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *